Panden in de kijker

Roeselare, Rumbeeksesteenweg 289 € 387 000
4 948 m² Ref.2641276
Hooglede, Ieperstraat 87 € 141 250
Ref.2641274
Roeselare, Noordstraat 59 bus 0101 € 199 000

Handelspand Te koop

Roeselare centrum: Dynamisch modern nieuwbouwproject op 300m van de Markt

140 m² Ref.2641267

Wat is uw woning waard?

 

EEN VASTGOEDEXPERT DIE U TEN VOLLE KUNT VERTROUWEN?

Dat is DOMICILL.

Wij leveren bouwtechnisch, juridisch, fiscaal en financieel advies. We maken er een erezaak van om uw project van a tot z in handen te nemen. Ons beroep is voor ons meer dan een commerciële daad. Kortom, aan ons hebt u een volwaardige partner.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK DIE RESULTAAT OPLEVERT

Wij brengen alle specialisaties en talenten samen in doorgedreven teamwork en dat levert resultaten op. We maken tijd voor analyse en in een geest van transparantie werken we samen met u aan een vastgoedoplossing op maat. Elk bedrijf heeft andere wensen en noden en daarop spelen wij in.

STEUN OP DE BREDE BEDRIJFSVASTGOEDKENNIS VAN DOMICILL

Voor uw bedrijf is enkel het beste goed genoeg: het perfecte pand, op de juiste locatie en voor de juiste prijs. Alle puzzelstukjes moeten op de juiste plaats vallen. Wij begrijpen dat en gaan met uw eisen aan de slag. Onze ervaring en knowhow op vlak van bedrijfsvastgoed levert gegarandeerd resultaten op.

Contacteer ons vrijblijvend en kijk hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

RENDABEL INVESTEREN IN BEDRIJFSVASTGOED?

Investeren in bedrijfsvastgoed kan zeer rendabel zijn. Maar hoe weet u waar de grote en vooral duurzame winst te rapen valt? Hoe vermijdt u de valkuilen? Hier komt onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de bedrijfsvastgoedmarkt van pas. Wij luisteren naar u en gaan met een eerlijke en persoonlijke aanpak voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.

Laat hier je contactgegevens na.