Diensten

DOMICILL SPRINGT ERUIT MET EEN RESULTAATGERICHTE AANPAK

Domicill Vastgoed

WAT IS DE PRIJS VAN UW PAND?

Dikwijls vormt het antwoord op deze vraag de basis van uw budget voor een nieuwe aankoop of investering. Daarom hebt u er alle belang bij dat de waarde van uw pand correct wordt ingeschat. Bij DOMICILL spreken wij trouwens niet van schatting, want een schatting is per definitie wat vaag. Wij bieden u een eerlijke - en bovendien gratis - taxatie ondersteund met een gedetailleerd rapport.

Bij de start van onze samenwerking ontvangt u van ons een realistische waardebepaling met een uitgewerkt verslag. Zo beschikt u van bij het begin over alle info. Dit verslag is een van de bouwstenen van ons verkoopsdossier waarmee we een doeltreffende en vlotte verkoop of aankoop garanderen.

Onze realistische taxatie is gratis en vrijblijvend. Maak er gebruik van en contacteer ons.

REKEN OP HET BESTE RENDEMENT

DOMICILL haalt hogere verkoopsprijzen dan gemiddeld in de markt. Onder druk van de concurrentie worden panden door sommige immomakelaars te duur gewaardeerd. Wij weigeren deze handelswijze te volgen. Wij taxeren uw goed aan de reële marktprijs. Geen loze beloften. Geen 'nieuwe voorwaarden met lagere prijs'. Wij zijn ervan overtuigd dat een eerlijke communicatie met een realistische prijs zeker potentiële kopers aanspreekt.

Domicill Vastgoed

Domicill Vastgoed

KIJK- EN KOOPDAGEN TREKKEN KOPERS OVER DE STREEP

Een van onze sterkste verkoopstools is de DOMICILL kijk- en koopdag. U leest het goed: het zijn niet enkel kijkdagen, maar vooral koopdagen. Geïnteresseerde kopers komen langs om uw pand in alle rust en begeleid door onze verkopers te bezichtigen. Wij beantwoorden hun vragen en zetten de sterke punten in de verf. De persoonlijke aanpak van onze enthousiaste en ervaren vastgoedmakelaars geeft hen dat laatste duwtje in de rug om toe te happen.